Vi glæder os til at se jer !

Og lære jer noget nyt !

OOOOoooppppAAAA!

Hvem er vi og hvad vil vi ?

"De smiler fra øre til øre"

- citat fra studie om de trivselsfremmende effekter af socialt cirkus

  • Vi synes Aalborg trænger til lidt CIRKUS. Ikke et af de etablerede cirkus, hvor man kommer som tilskuer og siger ”nøøøj!” og ”åååhhh!”, men et cirkus hvor børn, unge og voksne kan komme og lære det umulige.
  • Det der specielle, som (næsten) ingen andre kan. Som giver selvtillid. Som giver glæde. Som gør at selv de mest generte pludselig står foran projektørerne og et stort publikum og gør noget ingen før har set magen til. Og som giver plads til dem der virkelig har brug for at vise hvad de du’r til og giver dem lov til at slå ud med armene og sige   

OOOOoooppppAAA!

  • I klubben mødes folk i alle aldre (meget gerne børn og unge) og øver sig i jonglering, diabolo, ethjulet cykel, trapez, tryl, akrobatik og lignende. Vi har dog ingen søløver og dresserede hunde, og arbejder indenfor nycirkus og socialt cirkus. Cirkus er nemlig ikke kun optræden foran et stort publikum, hvilket vi selvfølgelig gerne vil, men det er også godt som et redskab til at få folk i alle aldre, med forskellig baggrund og ervner, til at åbne op og arbejde sammen om noget sjovt.
  • Foreningen har til formål at udvikle børn og unges selvtillid, kreativitet, fysik og samarbejdsevner, samt respekt for deres medmennesker. Foreningen tager ikke stilling til politiske, religiøse eller sociale forskelle. Derimod forventes det, at medlemmer på tværs af disse samarbejder med gensidig respekt.

Ved at give medlemmerne mulighed for at arbejde med forskellige artistiske udtryksformer, ønsker man at styrke medlemmernes selvtillid og kreativitet.


Klubben følger i øvrigt folkeoplysningsloven og er godkendt af Aalborg Kommune som tilskudsberettiget forening. Klubben er endvidere medlem af Danske Børne- og Ungdoms Artisters Landsforening (DUBAL), hvilket giver medlemmerne adgang til en lang række arrangementer rundt omkring i landet og god mulighed for at hente inspiration og få kontakter i andre klubber og byer.